Navigáció átugrása

Káli-kör – éjszakai járatok közlekedése a Káli-medence térségében

2024. június 3.

káli kör buszok logója

 

 

 

A nyári tanszünet időtartama alatt péntek és szombat éjszakánként, „Káli-kör” elnevezésű, 7702-es vonalszámú autóbuszok közlekednek Tapolcáról Révfülöpre és vissza, Gyulakeszi, Káptalantóti, Mindszentkálla, Szentbékkálla, Köveskál, Balatonhenye, Kővágóörs települések érintésével.

A járatok péntekről szombatra és a szombatról vasárnapra virradó éjszakákon Tapolca, Autóbusz-állomásról 21:50-kor, 23:55-kor és 1:50-kor, míg Révfülöp, Vasútállomásról 23:55-kor, 1:05-kor és 2:55-kor indulnak. A járatok Révfülöp, Vasútállomáson a Balatonfüred és Tapolca között közlekedő Bagolyvonatokhoz csatlakozást biztosítanak.

A járatok útvonala:

A képre kattintva PDF formátumban letölthető a térkép.

A járatok menetrendje:

menetrend kattintva PDF-ben letölthető

A képre kattintva PDF formátumban letölthető a menetrend.

A járatok először június 22-én este indulnak el, tehát 21-éről 22-ére virradóan az éjszakai/hajnali járatok még nem.

 

 

Alsópáhok és Badacsonytomaj között is éjszakai autóbuszok segítik a hazajutást.

A szintén a nyári tanszünet időtartama alatt péntek és szombat éjszakánként közlekedő autóbuszok érintik Hévíz, Cserszegtomaj, Keszthely, Gyenesdiás, Vonyarcvashegy, Balatongyörök, Balatonederics, Szigliget, Badacsonylábdihegy és Badacsony településeket. Az 6363-as autóbuszok péntekről szombatra, és a szombatról vasárnapra virradó éjszakákon Alsópáhok, Alsó megállóhelyről 21:25-kor és 23:45-kor, míg Badacsonytomaj, Vasútállomásról 23:00-kor és 1:15-kor indulnak. Az autóbuszok Badacsonytomaj, Vasútállomáson átszállást biztosítanak a Balatonfüred és Tapolca között közlekedő Bagolyvonatokra

menetrend kép formátumban amelyre kattintva PDF formátumban letölthető

A képre kattintva PDF formátumban letölthető a menetrend.

A járatok először június 22-én este indulnak el, tehát 21-éről 22-ére virradóan az éjszakai/hajnali járatok még nem.