Navigáció átugrása

Menetrendi változás július 22-étől

2024. július 8.

2024. július 22-től (hétfőtől) a kecskeméti Mercedes gyár korábbi háromműszakos munkarendje átmenetileg átalakul, ezzel összefüggésben számos a gyár kiszolgálását végző helyközi autóbuszjárat menetrendje átmenetileg módosul. A délelőtti műszakvégzés és a délutános munkakezdés jellemzően 40 perccel, a délutáni munkavégzés és éjszakai munkakezdés pedig jellemzően 75 perccel későbbre kerül.

A változás miatt a Kecskemét, Daimler 1. kapu megállóhely érintésével közlekedő autóbuszjáratok menetrendje, közlekedési napjai módosulnak a változó műszakkezdésekhez és végzésekhez igazodóan.

Az érintett vonalak:

A Mercedes gyár módosított munkarendje nem illeszkedik a Kecskeméten többségében alkalmazott műszakrendekhez, ezért egyes jelenlegi eljutási lehetőségek további biztosítása érdekében az alábbi autóbuszok menetrendje is módosul, illetve új járatok is indulnak.

Kérjük, hogy utazás előtt mindenképpen tájékozódjanak a változásokról és ellenőrizzék a menetrendet, mert az indulási időpontokban eltérés lehet a korábban megszokottakhoz képest. Utazástervezéshez használják az emma.mav.hu menetrendi keresőt.